De Heilige Wet van Eén.

Christos Vincit      Christos Regnat      Christos Imperat


Rijvaardigheidsbewijs CBR

 

1-De huidige gemeentelijke inschrijving 'natuurlijke persoon' is van staatswege toegekend aan u als pasgeborene dus toen

u nog minderjarig was.

 

2-De staat had dit moeten wijzigen in AHB op het moment dat u als meerderjarige aan het (snel)verkeer mocht gaan deelnemen,

maar de staat heeft de inschrijving natuurlijke persoon minderjarige vereist,

zelfs toen u onder voorwaarde van jong volwassene en volwassene, uw rijvaardigheidsbewijs 'mocht' behalen.

 

3-En zo heeft de staat uw meerderjarigheid opzettelijk genegeerd om u als (vermeend) incompetente minderjarige,

te pas en te onpas te kunnen aanhouden, beboeten, arresteren zelfs, misleiden, bedriegen en onteigenen ... de rijvaardigheidsbewijzen zijn één van de meest indringende voorbeelden van de handel met vóórkennis door de staat.

 

4- Voor het deelnemen aan het (snel)verkeer moet de bestuurder:

 

a. Aanwezig zijn, In leven en in goede conditie zijn: de CBR examinator attesteert dus dat u als bestuurder van desbetreffend voertuig, aanwezig bent, leeft en in goede conditie bent.

 

b. Competent zijn: de CBR examinator verklaart dat u competent bent om een voertuig te besturen als deelnemer aan het snelverkeer complex van verkeersregels, anticipaties ten behoeve van veilige beslissingen bij hoge snelheden en empatisch vermogen naar mede-weggebruikers, dieren en alle overige kwetsbaren.

 

c. Meerderjarig zijn: de CBR examinator stelt uw meerderjarigheid vast welke vereist is om aan het snelverkeer te mogen deelnemen.

 

d. Al deze examen feiten ten spijt, diende het CBR in opdracht van de uitgever van de rijvaardigheidsbewijzen, te berusten in uw BRP Minor inschrijving.

 

e. Door de willekeur en machtswellust van vrijmetselende politie en douaniers bedrijfshandelend onder schijn van 'regenboog' wettelijk recht Color of Law, wordt u met behulp van de inschrijving BRP minderjarige om niets vernederd en mishandeld, uw rijvaardigheidsbewijs waarvoor u individueel financieel heeft geïnvesteerd, wordt u zomaar afgepakt, u wordt aangehouden, van het ene bureau naar het andere bureau ontvoerd, uw auto gestolen, u wordt gekleineerd, bedreigd, gedetineerd en dit alles is de denigrerende BRP Minor bejegening terwijl u allang als volwassene bent geattesteerd door het CBR Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen.

 

5- Het is uitermate schokkend als dit gepremediteerde wanstaltige hoogverraad, u als bestuurder van uw voertuig, koud laat terwijl u dit als volwassene Adultus Honoratus Beneficiair (AHB) hoognodig aanhangig dient te maken bij de gemeente, het CBR en bij de Rijksdienst voor de Identiteitsgegevens (RVIG) alvorens u als vermeend incompetente minderjarige, volledig wordt gestript, gechipt en geprikt!

https://hogeraadvandekinderen.nl/producties...

By 

Vincent Zegel

Suveran d'œuvre-AHB

All rights reserved

BRP Minor =Gemeentelijke Basis Registratie Presumptieve Personen minderjarigen =transgender incognito=Clausula Rebus Sic Stantibus=Erfrechtelijke competentie=Canon 2057=Canon 2124=Geboorte Trust d'Origine Repatriëring=Erkend Adultus Honoratus Beneficiair In Trust.