De Heilige Wet van Eén.

Christos Vincit      Christos Regnat      Christos Imperat


De Eckasha Flame

Ec  betekend Void-leegte en staat voor Partiki-Still Point, de Bron...

Ka  staat voor Pre-Light-Partiki- Oscillatie, Heilige Vader...

Sha  staat voor Pre-Geluid-Vibratie-Particum, Heilige Moeder...

 

De Eckasha of Yunasai Universele God-Zaad Code draagt de foto-sonische mathematische programma's van de Primaire Geluid Velden en overbrugt de vibratie ritmes van het God-Zaad met de Bron

De Eckasha wordt ook wel het Eckasha God-zaad genoemd en draagt de mathematische frequentie welke correspondeert met de onderliggende structuur van sleutelaspecten van ons en ons Universum...

De toon die bij de Eckasha hoort is :

 

Um ah A 'TrA E' naA Eckasha (3x)...

 

Het Eckatische Niveau is de Blauwe Vlam,  het Triadische Niveau de Gouden Vlam en hetPolaire Niveau de Violette Vlam.

 

Deze stromen ook door het Kathararaster van ieder levend wezen in een bepaalde volgorde.

Een Rishi verbinding is nodig om de 1e cel te openen, die op het puntje van het staartbeen ligt en deMaharische stroom te doen vrijkomen en de merkaba stabiel te houden en de Rishi energieën te doen verankeren.

De overziel zal de snelheid bepalen van de DNA activatie en deze volgorde is precies.

In de 1e 3 cellen ligt de rasimprint, het karma van de 1e cel zich om 12-dimensionele energie te ontvangen ofwel het licht van god. Dit is gelijk aan de hoeveelheid levensenergie van een heel leven ofwel de Kundalini energie van ieder geincarneërd wezen. Als deze infusie is ontvangen sluit het energetische systeem zich en wordt het verzegeld. 50% van de zegels zitten in het staartbeentje en de andere 50% in de pijnappelklier of het cranio-sacrale gebied.

Het leven van alledag doet de hoeveelheid energie afnemen en dit kan normaliter niet worden aangevuld, maar met deze juiste verbindings technieken wel.  

 

Keylontic-Science