De Heilige Wet van Eén

Christos Vincit     Christos Regnat    Christos Imperat


The High Veca Codes

 

De Hoge Veca-codes, ook wel de "I AM" of "Immanuyana Sequence" genoemd, zijn zeer specifieke symboolcodes, die elk overeenkomstige geluidstonen bezitten die Arieas worden genoemd. Deze komen overeen met de Kosmische, Galactische, Planetaire en Persoonlijke Trion-Meajhe Field Radial Body niveaus.

Samen met de bijbehorende ManU-codes staan deze bekend als de "Heilige Sleutels tot het Koninkrijk der Hemelen". Deze Codes zijn de Codes waarmee we onze velden werkelijk openen voor de Primaire Levenskracht Stromingen die Bron/God (of Yunasai) worden genoemd.

Het proces van Persoonlijke Inductie, en de daaropvolgende inbedding, is een diepgaand proces van genezing en multidimensionale bewustzijns-/identiteitsverruiming. Het proces roept essentiële Merkaba-correctie op en helpt direct bij het zinvol activeren van de Merkaba's op een hoger niveau.

De 'Bi' en 'TriVeca Codes (Universele Codes van Immanuel) faciliteren de mogelijkheid om je persoonlijke velden te openen voor de eerste niveaus van PLG's – Primal Life Currents – (Kee-Ra-ShA – Primal Light Fields), en de Khu, Dha en Rha Vecas (Kosmische Codes van Immanuyana) breiden dit proces uit naar de Primal Sound Fields (Khundaray). In combinatie met de Eckasha, ManU en verwante Codes, zijn deze "Sleutels" Universele Navigatiehulpmiddelen die de serieuze en ijverige student in staat stellen om ervoor te zorgen dat persoonlijke ascentie-inspanningen enorm zullen worden verbeterd, gefocust en uitgelijnd met de Goddelijke Juiste Orde.

 

 

Code Eigenschappen:Elk Dimensionaal Veld, en het Primaire Licht en Geluid Veld hebben een set van Veca Code programma's, die, wanneer ze geactiveerd worden in een Planeet of Wezen, de corresponderende Levenskracht Stroom in zijn oorspronkelijke organische "Eeuwige Goddelijke Blauwdruk" of "Goddelijke Juiste Orde" vorm, toestaan om progressief te belichamen.

De Hoge Veca Codes van D-12 Goddelijke Blauwdruk en Oerlicht / Geluid Trion-Meajhe Velden hierboven hebben de kracht om alle Veca codes en Scalaire Template onder hen te herstellen naar hun oorspronkelijke Goddelijke Blauwdruk of "Goddelijke Juiste Orde".

 

 

 

 De  True Freedom Teaching... van de Melchizedek Cloister Emerald Order (MCEO), Spreker: E'Asha Ashayana Arhayas.

(Zie:  Veca Codes        Symbolen,)

 


The Bi-Veca Code

is from Density-4,

Dimensions 10-11-12

 

Called:  Mu A'Va

Tone; Ma ha ra'ta Mu A'va

Symbol Placement: Right Foot Botto

(Veca 1)

The tri- Veca Code

is from

Density-5

 

Called: Ha' Sha

Tone; Kee Ra ShA' Ha Sha

Symbol placment: Left Foot Bottem

(Veca 2)

The Khu- Veca Code

is from Primal Sound-1.

 Triadic level of the Energie Matrix

 

Called; Shar dA'z a

Tone: Khu Shar dA'z a

Symbol Placement: Chakra-8 (Front clavicle   (Veca 3)


The Dha-Veca Code

 

 is from Primal Sound-2,

Polaric level of the Energy Matrix

 

Called: DrU A 'jha

Tone: Dha'  Dru  A 'jha

Symbol Placement: Chakra-2 ( just below navel) 

 (Veca 4)

 

The Rha-Veca Code

 

is from Primal Sound-3,

Eckaticlevel of the EnergyMatrix

 

Called: Ec 'ka

Tone: Rha  Ec 'ka

Symbol Placement: Over Tailbone

(Veca 5)

 

The Eckasha or Yunasai

Universal God-Seed Code

Carries the Photosonic mathematical programs of the Primal Sound Fields And bridgingGod-Seed vibration Rhythms connecting to Sours.

Called: Eckasha

Tone: ''Um ah A ThrA E Na A''

Symbol Placement: Pineal induction via Chakra-6  "3rd Eye" 

(veca 6)

De Eckasha Flame